Senin, 23 Juli 2018

BITCOIN ORIGIN Oferă o soluție la această problemă cu tehnologia de blocare

Rezultatul imaginii pentru imaginea de origine bitcoin

 CE ESTE ORIGINUL DE BITCOIN? 

 BITCOIN ORIGIN este o platformă care utilizează blocuri pentru a rezolva problemele asociate cu vătămarea directă a utilizatorilor și programe de loialitate implementate prost și responsabilitate sporită pentru companii din cauza prea multor programe de loialitate care utilizează puncte. BITCOIN ORIGIN integrează puncte în token-urile BITCOIN ORIGIN (ORI) și oferă programe de fidelizare a clienților. Pentru cel mai mic cost cu o securitate maximă. Pe lângă fiabilitatea și costurile reduse ale tranzacțiilor, BITCOIN ORIGIN utilizează tehnologia bloc-block pentru a elimina intermediarii și pentru a oferi rezultate mai bune utilizatorilor și partenerilor.

 Înainte de a vă explic mai multe despre originea Bitcoin, vă voi spune ceva despre "greu-furculiță" în lumea criptocurrency.Coarda greu este o condiție atunci când un dezvoltator de monede este de acord cu o monedă cripto pentru a aplica o nouă caracteristică sau pentru a schimba sistemul de programare a monedelor. Hard-furcă își propune să îmbunătățească securitatea rețelei de monede și să se adapteze la numărul tot mai mare de utilizatori. Cazul cu furculiță care sa întâmplat vreodată a fost hackat pe platforma Ethereum în 2016, apoi echipa de dezvoltatori Ethereum a făcut furculița și un nou altcoin numit Ethereum (ETH) și vechea monedă numită Ethereum Classic (ETC) produse. Un alt exemplu: până în 2017, Hard-Fork va rula în rețeaua Bitcoin de bază,

 BITCOIN ORIGIN este o platformă globală și descentralizată care gestionează punctele cumulate și programele de loialitate. Analizați un număr mare de diferite programe de loialitate cu puncte, dezvoltatorul nu a găsit o aplicație bună.Aceasta conduce la daune directe utilizatorilor, precum și la programele de fidelizare care nu sunt implementate cu succes și au sporit datoriile față de companie. 

 BITCOIN ORIGIN oferă o soluție la această problemă cu tehnologia de blocare. BITCOIN ORIGIN convertește scorul în jetoanele BITCOIN ORIGIN (ORI), oferind clienților programe de loialitate, prin costuri reduse de tranzacție și securitate ridicată. 

Care sunt caracteristicile BITCOIN ORIGIN?

 În general, există 5 caracteristici oferite de Bitcoin Origin. 
Multi-strat 

 multi-stratificat este o funcție care vă permite să efectuați compararea hardware calcule Fork-scară. Utilizatorii 
multi- 

 stat pot folosi jetoanele originale ca blocuri de cost și recompensare, fiecare cu propriul nume, mașină virtuală și ecosistem susținut de originea Bitcoin. 
Cross Chain 

 Bitcoin Origine a dezvoltat un jeton bazat pe Ethereum, care permite ca Ethereum Token Converter să fie un jeton nativ cu un motor multi-state. 
Dovada ambasadorului

 Comunitatea Bitcoin Origine care deține acțiuni simbolice ORI poate vota. Și va campa și va fi recompensat în concordanță cu eforturile campaniei. 
Serverless Blockchain 

 Cu tehnologia de rețea dezvoltată de Bitcoin Origine, toți membrii publicului au posibilitatea de a introduce propriul blockchain fără server. Acest blocaj face parte din Validatorii de Rețea (ambasadori) de origine Bitcoin.

Rezultatul imaginii pentru imaginea de origine bitcoin

Ce probleme a încheiat proiectul? 

 Următoarele sunt problemele identificate. Creșterea pasivelor corporative: Elementele neutilizate sunt raportate ca datorii.Atunci când punctele clientului sunt utilizate mai rar, pasivele companiilor devin mai semnificative și au un impact negativ asupra estimărilor lor financiare. Performanța slabă a programului de loialitate: acest lucru se datorează faptului că utilizarea punctelor este scăzută. Întreprinderile nu pot atinge performanța unui program de loialitate așa cum era de așteptat. performanțe slabe precum costurile sociale pentru clienți și companii

 complexitatea punctelor de control: media lor este înregistrată în 29 de programe diferite de puncte, ceea ce face dificilă controlul punctelor și provocarea punctelor. Avantajele oferite de această platformă. Atât utilizatorii, cât și companiile pot folosi platforma ORIGIN BITCOIN. Utilizatorii își pot răscumpăra punctele pentru BETCOIN ORIGIN tokens (ORI) sau își pot folosi punctele la Shop Point. Utilizatorii pot accesa rapid oferte speciale prin intermediul unui canal publicitar pentru a accesa anunțuri speciale de la companii interesate

 Cu BITCOIN ORIGIN Wallet, puteți gestiona și integra simultan mai mulți parteneri. Întreprinderile au acces la mai mulți clienți și pot să își vândă rapid produsele la indicatori. ORIGIN BITCOIN Exchange Model ajută companiile să își reducă efectiv angajamentele. Partenerii pot folosi ORIGIN BITCOIN și Feed Feed pentru a promova o mai mare loialitate față de potențialii clienți. 

 Token BITCOIN ORIGIN este proiectat ca un ERC20 compatibil cu token-urile pe platforma Astraleum și folosind tehnologia de blocare. Grupul țintă BITCOIN ORIGIN este o companie aeriană, agenție de turism, lider de piață și un magazin online în întreaga lume. Cu aceste beneficii, BITCOIN ORIGIN va controla miliarde de dolari pe piețele globale, bazându-se pe o tehnologie de blocare sofisticată, sigură și eficientă.




de presă segmentat și lista albă

 Bitcoinorigine este publicat zilnic structurat în tranșe pentru a asiguracreștere organică și pentru a preveni balene sau organizații maridescărcarepe jetoane ORI siteuri matrimoniale. Pentru a revendica dvs. Bitcoin Origine jeton, proprietarii de Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin și Dash trebuie să ridice lista albă cu ușor noastrăa folosi revendicarea instrument. 

Bitcoin origine este auto - finanțat

 echipaexperienta fondator al Bitcoin origine crede întradevăr în proiect și, astfelare propriul săucapital în joc. Bitcoin Originea a fost finanțată pe deplin intern până în prezent și nu este planificată o ICO pentru acest proiect. 

Calendarul

ianuarie - iunie 2017
  • Problemele miniere sunt cauzate de consumul de energie "murdar", centralizarea resurselor miniere și rentabilitatea redusă în PoW * Industria minieră - sa născut ideea de origine Bitcoin.
Iulie - septembrie 2017
  • Reuniunea echipei Bitcoin Origin - dezvoltator, designer, director general, manager de proiect, personal PR, suport * * personal și agenți Call Center.
Octombrie-decembrie 2017
  • Poziția a fost finalizată
Ianuarie - martie 2018
  • Dovada conceptului pentru infrastructura POA
  • Dovada conceptului pentru aplicații multicain
  • Site-ul finalizat
Aprilie - iunie 2018
  • Albumul alb completat
  • Parteneriate care sunt asigurate pentru evaluarea completă a siguranței
  • casa comunitară
  • Echipa de asistență pentru clienți de configurare
  • Infrastructura pentru pornirea Bitcoin Origine finalizată și actualizată
  • Bounty Configurarea campaniei
  • Pregătește-te să lansezi tokenul ERC20 pe mai multe platforme
  • Examen multiplu pentru exemplul Bitcoin Origine (Independent și Inhouse)
Iulie - septembrie 2018
  • Start Testnet
  • Noduri complete
  • Portofele complete
  • Lite portofele
  • Portofele mobile
  • Având dreptul la instrumente
  • Fondul de origine Bitcoin începe să lucreze pe proiecte criptografice
Oct - Dec 2018
  • Start MainNet
  • Conferința de origine Bitcoin
  • Scalabilitate îmbunătățită
  • Bitcoin Origin non-profit începe să evalueze proiectele
  • Fondul de educație pentru origini Bitcoin începe să lucreze pe platforma educațională
Ianuarie - martie 2019
  • intimitate
  • Platforma de finanțare a dezvoltării comunitare - Permite comunității să prezinte și să finanțeze buletine de îmbunătățire
  • Platforma comunitară de finanțare a ICO
  • fondator






Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați 



ETH : 0xcA868be4562f3806FD3F5ac1b2628262bF4021D2

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

PARQ - A Green, Smart and Connected City Platform

Hi guys Back to my blog PARQ What is PARQ ? Parksen is an effectively adoptable Green, Smart and Connected City Platform that i...