Rabu, 11 Juli 2018

Prezentarea CINDX: ecosistemul pentru investiții !!!



În lumea de astăzi, piața criptografică globală sa confruntat cu probleme sau probleme care sunt sălbatice și puțini investitori au cunoștințele necesare pentru a reuși pe piață în comparație cu numărul de persoane cu experiență în piețele tradiționale mai puțin satisfăcătoare. Există o soluție excelentă pentru investitorii care nu doresc să își gestioneze propriile economii. Ai auzit de CINDX?

CINDX este o platformă concepută pentru a permite oricui să investească în piața de criptare și să câștige fără cunoștințe sau abilități de specialitate. Această platformă CINDX dezvoltă un ecosistem care permite tuturor să aleagă un comerciant și / sau un manager de active pentru a-și gestiona portofoliul și pentru a-și negocia criprofilele în condiții de siguranță pentru o rată rezonabilă de succes. Acum constatăm că investitorii se pot referi la statistici transparente și verificabile ale comercianților și managerilor ca o modalitate de a alege o strategie de tranzacționare adecvată. Aceste statistici includ istoricul performanței, nivelul de risc, tipul de criptocurrency care ar fi tranzacționat. Prin urmare,

Dacă observați în mod critic, veți observa că tranzacționarea prin tranzacții de tip cryptocurrency necesită, în general, mai multe servicii, inclusiv gestionarea cripto-activelor și o rețea socială într-un singur ecosistem.
Contractele inteligente ale CINDX, inclusiv API-urile și tehnologia blocurilor, asigură transparența, imutabilitatea și rezistența la cenzură a tuturor informațiilor stocate. Ele fac toate procesele transparente. De asemenea, se remarcă faptul că fiecare tranzacție care este executată în ecosistem este înregistrată pe bloc, făcând istoricul tranzacțiilor ușor de verificat. Platforma CINDX este extrem de valoroasă pentru managerii de active, care pot avea acces la atragerea mai multor investitori decât este posibil în afara ecosistemului. Ar fi complet automatizată și sigură.

Este minunat să știm că ecosistemul CINDX sprijină Bancor și că gateway-ul său de schimb se bazează pe protocolul ERC-20. Această platformă ar permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să redistribuie jetoanele de securitate CINDX pentru unul dintre jetoanele suportate de ERC-20. Ecosistemul CINDX este pe deplin integrat cu furnizorii de rețele de conductori de iluminat și ar permite acceptarea BTC. 

Toate aceste caracteristici și evoluții pot face întregul ecosistem CINDX un mediu de investiții foarte sinergic și accesibil pentru scafandrii token și utilizatori activi. 

VÂNZAREA CINDX TOKENS

CINDX are tocurile sale de securitate pe baza standardului token ERc20 și ar fi utilizat pentru toate tipurile de operațiuni din cadrul ecosistemului. Aceste jetoane CINDX ar putea fi tranzacționate în mod liber pe bursele criptografice. Aceste jetoane CINDX sunt jetoane de securitate (jetoane) de blocare create într-un bloc de blocuri ca parte a unui protocol software descentralizat.




CINDX este absolut un proiect bun care ar face bine. Vă recomand să investiți în acest lucru dacă nu ați făcut acest lucru.
Pentru mai multe informații despre CINDX, vizitați următoarele site-uri:
WEBSITE : https://cindx.io/ 
Link-ul profilului meu bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

PARQ - A Green, Smart and Connected City Platform

Hi guys Back to my blog PARQ What is PARQ ? Parksen is an effectively adoptable Green, Smart and Connected City Platform that i...