Rabu, 11 Juli 2018

MININGUL VIZUALIZAREA EASILĂ CU PROIECTUL ERN ÎNTRE ALTE AVANTAJE


8.png
      Site web:  https://www.erntoken.com/

Extracția este o modalitate de a câștiga monede fără a plăti pentru ea, dar, totuși, nu este niciodată ușor. Acest lucru se datorează faptului că costul mineritului este foarte scump. De exemplu, dacă doriți să obțineți bitcoyne, trebuie să aveți o mașină cu o putere de procesare ridicată pentru a gestiona tranzacțiile bit-deal prin rezolvarea problemelor matematice. Acest proces de extracție consumă o mulțime de energie (electrică) și emite căldură, precum și mediul. În consecință, costul computerelor și energia necesară pentru extragerea bitcoinului îl fac costisitor. Și cred că în timp că extracția nu va fi mai profitabilă, oferind posibilitatea de a recupera prețul la moment.

Aici ERN vine să rezolve problemele care trebuie depășite pentru monedele criptate. Cum va proceda echipa ERN? Ei vor crea un dispozitiv mobil numit Mindé Pocket Miner. Este echipat cu o interfață touch, cameră foto, memorie, o baterie puternică, WiFi și Bluetooth. Utilizând acest dispozitiv portabil în același mod în care utilizați smartphone-urile, veți câștiga un jeton ERN în direcția marcajelor ERN pe care le-ați câștigat din activitățile miniere. Utilizând portofelul digital ERNPay de pe acest dispozitiv, puteți achiziționa produse și efectua plăți prin acest sistem.

1.png

 În plus față de crearea de Minde Pocket Miner, echipa ERN va crea , de asemenea un ecosistem numit Listern Audio Platform (LAP), care sprijină schimbul de audio, inclusiv versuri, clipuri audio, cărți audio, și așa mai departe. D. Pe această platformă nu este o veste bună pentru toți cei care vor utiliza platformă. Toată lumea are șansa de a câștiga un jeton ERN pentru a utiliza platforma. Deoarece creatorii de conținut creează și împărtășesc melodiile, audiobook-urile, etc. Pe platformă, ascultătorii vor asculta aceste audio. Folosind tehnologia LAP Blockchain, veți împărți premii pentru aceste categorii de persoane care sunt creatori, ascultători și agenți de publicitate. De asemenea, persoanele care doresc să ruleze conținut-proiecte, dar nu au finanțare, pot solicita fonduri din comunitate prin donații de la membrii săi.

3.png

 Proiectele Mindé Pocket Miner și Listern Audio Platform vor fi posibile prin vânzarea privată și inteligentă a jetoanelor ERN pentru a strânge fonduri pentru a susține aceste proiecte. 

Despre ERN  
Simbolul jetonului este ERN, care oferă 1.000.000.000 ERN. Cincizeci la sută (50%, adică 500 milioane ERN) vor fi vândute ICO. Vânzarea de jetoane va fi în patru etape, începând cu luna iunie, până la $ 0.01 USD și se va încheia în iulie la un preț de $ 0.09. Tokenul este compatibil cu ERC 20 și, prin urmare, achizițiile vor fi efectuate prin intermediul Ethereum.

pentru mai multe informații:



0xcA868be4562f3806FD3F5ac1b2628262bF4021D2

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

PARQ - A Green, Smart and Connected City Platform

Hi guys Back to my blog PARQ What is PARQ ? Parksen is an effectively adoptable Green, Smart and Connected City Platform that i...